Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής) Εξοφλείστε τη παραγγελία σας με τη παράδοση στο χώρο σας.

Η αντικαταβολή δεν ισχύει για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Για συναλλαγές άνω των 500 ευρώ για ιδιώτες (έκδοση απόδειξης λιανικής) και άνω των 500 ευρώ για επαγγελματίες(έκδοση τιμολογίου),σύμφωνα με τον νόμο η πληρωμή δεν μπορεί να γίνει με μετρητά και άρα δεν ισχύει η αντικαταβολή.Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την EUROBANK και ο αριθμός λογαριασμού είναι 0026-0195-970200488878  IBAN: GR57 02601950000970200488878. ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα εμβάσματα και η ηλεκτρονική κατάθεση ( WEB – WIN – INTERNET BANKING κ.λ.π ) από διαφορετικές τράπεζες έχουν χρεώσεις προμήθειας και στον πελάτη και στην επιχείρηση.Το ύψος της προμήθειας εξαρτάται από την τράπεζα και το ποσό της κατάθεσης.Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το σύνολο των προμηθειών και των δύο τραπεζών.Καλύτερο θα είναι τα εμβάσματα και οι καταθέσεις να γίνονται μόνο σε τράπεζες του ίδιου ομίλου.  

3.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα(VISA,MASTERCARD). Απαιτεί τη παρουσία σαs στο φυσικό κατάστημαμάs.

4.Η εξόφληση των δόσεων γίνεται με πιστωτική κάρτα (VISA,MASTERCARD) που είναι σε πρόγραμμα δόσεων και απαιτεί την  παρουσία σας στο φυσικό κατάστημά μας.

5.Η τιμή μετρητοίs είναι με εφάπαξ πληρωμή  με μετρητά εώς 500 ευρώ ή με τραπεζική κατάθεση ή με κάρτα (VISA,MASTERCARD).

Το www.afoigeorgiou.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία  και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου,κάθε φορά  για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Το afoigeorgiou.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

.